Plaseaza orice comanda de minim 100 lei si poti castiga un smartphone.

Obtine 10% reducere folosind codul Love10 la finalizarea comenzii.

Mediterranean Cosmetics 

Cosmetice de calitate la un pret accesibil

MEDITERRANEAN COSMETICS S.A. a fost înființată în 2006 și este una dintre cele mai complete și moderne unități de producție de produse cosmetice pentru față, păr și corp din Grecia. Fabrica Mediterranean Cosmetics S.A. este găzduită în nordul Greciei, în unități private de 2400 m2 pe un teren de 4000 m2.

Organizarea și structura noastră pe standarde europene moderne, certificarea noastră cu sistemul de management al calității ISO 9001:2008 pentru proiectarea, producția și comercializarea produselor cosmetice, precum și echipamentele noastre cu tehnologie de ultimă oră sunt o asigurare a calității produselor și serviciilor oferite.

Mediterranean Cosmetics

Cosmetice de calitate la un pret accesibil

MEDITERRANEAN COSMETICS S.A. a fost înființată în 2006 și este una dintre cele mai complete și moderne unități de producție de produse cosmetice pentru față, păr și corp din Grecia. Fabrica Mediterranean Cosmetics S.A. este găzduită în nordul Greciei, în unități private de 2400 m2 pe un teren de 4000 m2.

Organizarea și structura noastră pe standarde europene moderne, certificarea noastră cu sistemul de management al calității ISO 9001:2008 pentru proiectarea, producția și comercializarea produselor cosmetice, precum și echipamentele noastre cu tehnologie de ultimă oră sunt o asigurare a calității produselor și serviciilor oferite.

Produse pe deplin conforme standardelor

Funcția de producție excelentă, care este controlată în mod constant de laboratoarele noastre chimice complet echipate, cercetarea și dezvoltarea continuă, capacitatea mare de producție și în cele din urmă personalul științific și tehnic bine pregătit, sunt doar câteva dintre caracteristicile companiei noastre, care este un model pentru  Standardele grecești și europene.

Toate produsele Mediterranean Cosmetics S.A. sunt pe deplin conforme standardelor de sănătate și siguranță ale Uniunii Europene, în timp ce obiectivul nostru este evoluția și îmbunătățirea constantă a afacerii noastre, pentru a acoperi cerințele pieței grecești, precum și ale piețelor din străinătate. 

SHOP

Meditera.ro – un producator cosmetice grecesti care își bazează producția pe înțelepciunea antică și tehnologia modernă

   Producator cosmetice grecesti este un titlu ce conferă multă responsabilitate. Grecia este o țară cu o istorie atât de bogată iar noi trebuie să ducem mai departe moștenirea lăsată de mi de ani de străbuni. De aceea echipa Meditera.ro a pornit pe acest drum conștientă că are în față o misiune dificilă, îndulcită însă de bogăția de materii prime puse la dispoziție de generoasa floră a Eladei. Suntem astfel un producător cosmetice grecesti ce folosim cele mai bune ingrediente naturale și încorporăm în gama noastră de cosmetice naturale grecesti moștenirea terapeutică a Greciei antice.
  Formula acestor cosmetice grecesti este atent analizată printr-un proces științific, asigurând astfel atât prospețime și eficiență cât și un aspect estetic desăvârșit. Supuse în permanență testelor dermatologice și micro-biologice, aceste cosmetice naturale grecesti asigură o experiență desăvârșită utilizatorilor noștri, transformând în timp Meditera.ro într-un foarte apreciat producator cosmetice grecesti prezent de 15 ani pe piața românească.

  Întorcându-ne în permanență la trecut pentru a ne inspira noi rețete, folosim tehnologia viitorului în crearea de cosmetice grecesti calitative, certificate conform standardelor Uniunii Europene. În acest fel ne asigurăm permanent că nivelul de satisfacție al clienților ce consuma cosmetice naturale grecesti este la un nivel ridicat, aceasta reflectându-se în primul rând în rata de revenire a acestora pe site-ul nostru.
  Cu sprijinul lor și din respect pentru efortul lor de a cumpăra cosmetice grecesti de cea mai bună calitate, am decis să continuăm procesul de cercetare, fiind astfel unul din producatorii cosmetice grecesti ce explorează neîncetat limitele acestei industrii, din dorința de a putea oferii cele mai noi și performante cosmetice grecesti. Ierburi, uleiuri, produse apicole sau fructe, nimic din ce ne oferă natura în imensa ei generozitate nu este trecut cu vederea, explorând neîncetat fiecare beneficiu al acestora și încercând să îl integrăm în produsele cosmetice naturale grecesti.

Ce beneficii ai când folosești cosmetice naturale grecesti de la producator cosmetice grecesti?

   Producator cosmetice grecesti respectă calitatea! Cosmetice naturale grecesti sunt folosite încă din antichitate, inițial în Grecia antică apoi și în teritoriile colonizate. Cu siguranță că acestea erau naturale, ei folosind o varietate de ingrediente ca uleiul de măsline, mierea, iaurtul sau rășină de mastic. Uleiul de măsline a fost folosit cu mult înainte de inventarea cosmeticelor moderne, ca hidratant natural pentru piele, balsam de păr sau ulei de gătit.
  Uleiul de măsline era folosit în ritualuri religioase sau în igiena personală. Femeile îl foloseau după baie ca demachiant corporal în vreme ce bărbații îl foloseau după antrenamentele fizice. Aceste cosmetice naturale grecesti, folosite în antichitate, acopereau toată gama de cosmetice folosite astăzi. Un amestec de cărbune și ulei de măsline era folosit ca creion de ochi, uleiul de măsline împreună cu oxidul de fier și ceara de albine era folosit ca ruj pentru femei. Totul era natural!

  Astăzi este cu atât mai remarcabilă alegerea acestor produse naturale în fabricarea, acum mai mult de două mii de ani, a unor cosmetice naturale grecesti. Într-un mod miraculos, meșteșugarii din antichitate au înțeles beneficiile imense ale iaurtului, care este unul dintre cele mai eficiente produse antibacteriene și anti-fungice din natură, lucrând pentru a restabili sănătatea pielii prin combaterea bacteriilor dăunătoare și reducerea inflamației. De asemenea, poate ajuta la calmarea acneei și la prevenirea viitoarelor erupții.
  Rășina de mastic este o altă componentă minune a acelorași cosmetice grecesti. Regăsim referiri la această rășină în textele antice, astăzi a fost redescoperită ca un puternic agent fito-terapeutic cu proprietăți biologice extraordinare ce ajută la tratarea infecțiilor pielii, având însă și rezultate remarcabile în tratarea ulcerului. În mod curent masticul este folosit în produse farmaceutice, pastă de dinți sau gumă de mestecat, dar își recapătă locul bine-meritat și în industria cosmetică din Grecia modernă.

Secretele din spatele renumitelor cosmetice grecesti

   Cosmetice grecesti au o bună reputație în întreaga lume, fiind folosite pe scară largă atât de către femei dar și de bărbați. Atât bărbații, dar mai cu seamă femeile, se întreabă care este secretul din spatele succesului acestor cosmetice naturale grecesti. Răspunsul este foarte simplu și la îndemână: ingredientele naturale de cea mai bună calitate. Astfel, multă lume știe că unul din produsele specifice Greciei este uleiul de măsline. Probabil că mai puțini știu că în Creta – cea mai mare insulă a Greciei – trăiesc cei mai bătrâni măslini din lume.
  Fabricat din măsline culese manual de familiile de fermieri, acesta este apoi presat la rece. Procedeul favorizează păstrarea grăsimilor esențiale iar produsul finit a intrat în folclor ca „aurul lichid al Mediteranei”. Având în compoziție astfel de ingrediente de calitate, certificate de Uniunea Europeană si de Asociația Națională de Medicină a Greciei, este limpede că rezultă un produs de top.

  Un alt ingredient de calitate este Rodia, un fruct de pădure ce conține antioxidanți puternici. Aceștia sunt protectori versatili ai sănătății noastre, putând combate o arie largă de afecțiuni, de la hipertensiune arterială la cancer. În cosmetice grecesti se folosesc pentru reducerea aspectului ridurilor și a petelor apărute pe piele datorită vârstei. Astfel, aceste cosmetice grecesti bazate pe rodie sunt recomandate persoanelor trecute de 40 de ani, atunci când pielea începe să se deterioreze, datorită stresului acumulat nu mai procesează stresul oxidativ ca în tinerețe și are nevoie de ajutor.
  În acest caz niciun tratament nu este mai bun decât cel ce include cosmetice grecesti ce au în componență rodie, aceasta revitalizând celulele pielii, având un ridicat nivel de regenerare și acționând perfect atât tenului uscat cât și al celui gras sau al unei fețe congestionate. Oferta de cosmetice naturale grecesti de pe site-ul Meditera.ro sunt întotdeauna o soluție perfectă!

producator cosmetice grecesti
cosmetice naturale grecesti