Transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.
Transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.
Livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru şi ajung la destinaţie în maxim 24 de ore  de la înregistrarea comenzii.


Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Cargus.

Pentru comenzile de până la 200 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 200 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Retur

Condițiile exercitării dreptului de retragere a produselor

Termenul stabilit de legislația română în vigoare pentru dreptul de retragere dintr-un contract la distanță este de 14 zile calendaristice.

Astfel, pot fi returnate produsele, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii coletului sau achiziției din magazin, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Produsele comandate sau achiziționate vor fi returnate în aceeași stare în care v-a fost livrat, sigilat și având aceeași etichetă atașată, ambalajul original însoțit de toate documentele de livrare care l-au însoțit (factura).

În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgarieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, prin transmiterea unui e-mail la adresa office@meditera.ro