Plaseaza orice comanda de minim 100 lei si poti castiga un smartphone.

Obtine 10% reducere folosind codul Love10 la finalizarea comenzii.

INGRIJIREA FETEI

Ce beneficii avem când folosim o crema de fata cu colagen de la Meditera.ro?

   Crema de fata cu colagen utilizată regulat este o modalitate excelentă de a reduce semnele îmbătrânirii. Pielea de pe față își pierde în mod natural elasticitatea pe măsură ce îmbătrânești și ești expus la soare. Colagenul ajută la refacerea acestei elasticități pierdute. De asemenea, ajută pielea să arate mai tânără și să netezească liniile fine și ridurile. Vestea bună este că colagenul este o substanță naturală și poate fi obținută dintr-o varietate de surse.
  O crema de fata cu colagen conțin un derivat al vitaminei A, care poate avea efecte benefice anti-îmbătrânire. O dietă sănătoasă este o altă modalitate eficientă de a stimula producția de colagen. Alimentele bogate în proteine, cum ar fi peștele, pieptul slab de pui și curcanul, conțin aminoacizi cruciali pentru sinteza colagenului. Evitați alimentele bogate în zahăr, care descompun fibrele de colagen și provoacă glicare. Citiți cu atenție etichetele pentru a evita alimentele bogate în zahăr.

   Meditera.ro a inclus în oferta sa o gamă variată de creme pentru fata cu colagen si acid hialuronic, din dorința de a aduce clienții mai aproape de beneficiile miraculoase ale acestor compuși. Acidul hialuronic și colagenul oferă pielii proprietăți de hidratare și anti-îmbătrânire, având în același timp și proprietăți calmante. Funcția principală a barierei pielii tale este de a ține afară toxinele și de a-ți proteja corpul de soare.
  Dacă bariera pielii tale este slabă sau compromisă, sunteți expus riscului de a dezvolta alergii, afecțiuni inflamatorii ale pielii și multe altele. Dacă folosești o cremă de față cu colagen, vei contribui la restabilirea funcției de barieră a pielii. Ceramidele joacă un rol important în funcția de barieră a pielii. Ceramidele sunt molecule grase esențiale care ajută la menținerea umidității pielii și servesc drept lipici pentru a menține celulele pielii împreună, fiind responsabile pentru jumătate din funcția de barieră a pielii.

Beneficii crema pentru fata cu colagen si acid hialuronic vs crema de fata cu colagen

   Crema de fata cu colagen are o mulțime de beneficii recunoscute de comunitatea științifică. Hidratarea este unul din cele mai importante. Utilizarea unei creme de față formulată cu acid hialuronic și alte ingrediente pentru calmarea pielii poate fi o modalitate eficientă de a combate semnele îmbătrânirii. Crema pentru fata cu colagen si acid hialuronic poate absorbi umezeala și poate reține de până la 1.000 de ori greutatea sa în apă.
  Acidul hialuronic are câteva alte beneficii. Îmbunătățește bariera lipidică a pielii și reduce semnele de îmbătrânire. De asemenea, este un remediu eficient pentru acnee și ajută la echilibrarea nivelului de ulei al pielii. Acidul hialuronic poate ajuta, de asemenea, la tratarea și prevenirea acneei la adulți. O crema fata cu acid hialuronic si colagen poate ajuta, de asemenea, la vindecarea rănilor și la repararea pielii. Trebuie spus că acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii.

  Acesta are proprietăți antioxidante, fiind responsabil pentru reținerea umidității în piele și prevenirea evaporării apei. De asemenea, acționează ca un burete, atrăgând moleculele de apă și trăgându-le adânc în epidermă. Este benefic în special pentru pielea îmbătrânită, deoarece este produsă în mod natural în cantități mai mici pe măsură ce îmbătrânim. Acidul hialuronic este unul dintre cele mai populare ingrediente utilizate în multe produse de îngrijire a pielii, inclusiv demachiante, seruri, creme hidratante și creme de protecție solară.
  Cele mai bune produse cosmetice sunt creme pentru fata cu colagen si acid hialuronic. Acestea conțin ambele ingrediente obținând astfel cele mai bune rezultate. Acidul hialuronic este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, netezirea rugozității și îmbunătățirea tonusului și texturii pielii. Cu toate acestea, nu este încă clar dacă colagenul are proprietăți antiinflamatorii aplicat local. Dar acidul hialuronic este un ingredient puternic și poate ajuta la restabilirea elasticității pielii.

Toată lumea poate folosi o crema fata cu acid hialuronic si colagen?

   Crema fata cu acid hialuronic si colagen, la fel ca orice alt produs cosmetic, poate avea efecte secundare. Dar acestea sunt ușor de ținut sub control în cazul administrării acestor creme cu un minim de precauție. Astfel, în ciuda faptului că acidul hialuronic este considerat un ingredient sigur pentru aplicarea topică, nu trebuie utilizat dacă sunteți alergic la acesta. Această substanță poate provoca erupții cutanate, mâncărime, umflături sau iritații la unele persoane.
  Mai multe studii au arătat că acidul hialuronic este sigur pentru piele și este util în special pentru reducerea liniilor și a ridurilor. Acidul hialuronic este un ingredient dovedit de îngrijire a pielii și ajută rănile să se vindece mai repede. În plus, poate reduce cicatricile. În timp ce acidul hialuronic are o rată ridicată de siguranță atunci când este administrat sub formă de injecție, există mai puține informații despre siguranța utilizării lui în produsele topice.

  Dacă sunteți îngrijorați de efectele secundare ale acestor compuși, atunci alegeți creme pentru fata cu colagen si acid hialuronic cu o concentrație mai mică. Beneficiile acestor creme asupra țesutului epidermal sunt recunoscute iar ele sunt în general sigure, dar există un mic procent din populație care nu le tolerează. Acidul hialuronic are greutate moleculară mică, astfel încât poate pătrunde mai ușor în piele și este o alegere mai bună pentru combaterea ridurilor.
  Cercetătorii au descoperit că chiar și o concentrație de 0,1% de acid hialuronic duce la îmbunătățirea hidratării și a elasticității pielii. Adevărul este că acești compuși sunt o modalitate excelentă de a reumple rezervele epuizate din piele. Trebuie avut în vedere că acidul hialuronic și colagenul sunt ingrediente complementare, dar fiecare în parte poate genera efecte secundare. Pentru a elimina neplăcerile acestora asigurați-vă înainte de folosire că nu faceți din micul segment ce nu tolerează acești compuși.